Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kire hasonlítasz? /The GazettE/~

2011.11.01

Ha a legtöbb válaszod "A" lett, akkor: Ruki vagy.

 
Nagyon tehetséges vagy, van érzéked a szép és jó dolgok megalkotásához, amihez a környezetedtől is mindig kapsz pozitív vagy építő visszajelzéseket. Korodhoz képest nagyon mély gondolataid vannak és szeretsz elgondolkodni az élet nagy kérdéseiről. Néha ridegnek és durvának mutatod magad, de ez csak a látszat, mert belül sok érzés kavarog benned, de ennek ellenére is mindenki szeret. Hű barát vagy, kissé félénk, de ha baj van lehet rád számítani. Imádsz vásárolni és az ezüst dolgokat. Egyszerűen élvezed az életet.
 
Ha a legtöbb válaszod "B" lett, akkor: Reita vagy.
 
Félénk vagy kissé csendes, de ha buliról van szó akkor semmi és senki nem állíthat meg, nem vagy semmi jó elrontója. A barátaid mindig számíthatnak rád, és te is rájuk, tudatosan gondolkodsz és velük egyenesen hiperaktív leszel, nagyon közel állnak hozzád. Nem vagy elutasító az idegenekkel, könnyen létesítesz barátságokat. Imádod az állatokat és akad is a környezetedben jópár, akikről szívesen gondoskodsz. Amit eltervezel azt általában meg is valósítód, méghozzá úgy ahogy szeretted volna.
 
Ha a legtöbb válaszod "C" lett, akkor: Kai vagy.
 
Te egy tipikusan édes, kedves "anya" típus vagy. Szeretsz másokról gondoskodni, segítesz a bajban és mindenki, aki körülötted él tudja, hogy számíthatnak rád, amikor csak akarnak, ezért is nagyon sok barát vesz körül, szinte sosem vagy egyedül. Néha előbbre veszed más baját a tiédnél, ami nem baj, de szánj egy kis időt magadra is. Imádsz a konyhában alkotni, mindig más és más dolgokat létrehozni ott, amiket pozitív visszajelzések követnek a környezetedben élőktől. Ezek vezérelnek előre és adnak önbizalmat.
 
Ha a legtöbb válaszod "D" lett, akkor: Uruha vagy.
 
Szeretsz lógni és imádod a bulikat, velük a nélkülözhetetlen piálásokat, de ennek ellenére meg tudod húzni a határt. Szereted a sportot meg a különböző játékokat, de nem veszted el a fejed egy rossz meccs vagy veszteség esetén. Néha kicsit lusta vagy, de a világért sem ismernéd el, a legtöbben viszont úgy szeretnek, ahogy vagy és nem akarják, hogy megváltozz. Nem te vagy a világ legokosabb embere, de ez egy kicsit sem zavar téged, mert jól érzed magad a bőrödben.
 
Ha a legtöbb válaszod "E" lett, akkor: Aoi vagy.
 
Szereted, ha a figyelem középpontjában vagy, persze ezt nem azért, hogy csak körülötted forogjon a világ. Egyszerűen vágysz a társaságra és nem szeretsz egyedül lenni, mert akkor magányosnak érzed magad. Szereted megosztani másokkal az érzéseidet és a gondolataidat, szeretnéd, ha mások átéreznék, amit mondasz. Együttérző típus vagy, nem félsz kifejezni magad a világban és imádod a zenét. Kissé maximalista vagy ezért mindig a legtöbbet és a legtökéletesebben akarod kihozni magadból.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ruki

(Dany, 2014.07.18 05:30)

Nos... valahogy én jónak látom a szöveget és aránylag egyet is értek, bár az életet nem élvezem és talán a kicsit félénket is inkább fokoznám, de azon kívül...

én lennék Kai

(Gonku-sama, 2012.01.14 09:23)

Hát...talán igaz...úristen Kai..XD igen tudják hogy számíthatnak rám de nincs sok barátom..és nem is kell sok..(L)

Re: én lennék Kai

(Chibi, 2012.01.16 00:15)

Köszönjük a kommentet! ^^Szerintem nem is az a lényeg, h sok legyen, hanem hogy akik vannak azok megbízhatóak és szeretnek! ^^

problem? x'DD

(Goldieee, 2011.11.01 21:19)

Uruhaaa? O_O hát ezt nemhiszem x'DDD nah mind1 :D ugrok a következőre :'DD
Na jó a lustaság passzol :D buli nem, meg a sport is nuku :'D LooooL

Re: problem? x'DD

(Nande, 2011.11.01 22:17)

De legalább egy passzolt :D Bár a lustaság nem éppen egy jó tulajdonság :D Örülök hogy kitöltötted és igen néha várnak meglepetések :D